,

Lämpömuotoutuva Formax -hahlopetauspatja moottorisänkyyn

1714,00 1966,00 

Lämpömuotoutuva hahlollinen memory foam -petauspatja hengittävällä pintakankaalla. Tässä moottorisänkyyn tarkoitetussa hahlopetauspatjassa pääpuoli on jaettu kahtia noin 70 cm:n matkalla, jolloin se mahdollistaa parisängyn puolien erillisen korkeussäädön.

  • Patjan pääpuolella hahlo 70 cm
  • Allergiaystävällinen.
  • Kotimainen.
  • Päällinen antibakteerista Tencel™-kuitua.
  • Toimitusaika 4 – 6 viikkoa.
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Lämpömuotoutuva hahlopetauspatja hengittävällä pintakankaalla antaa vartalollesi parhaan mahdollisen tuen. Tämän memory foam -sijauspatjan nopea palautumiskyky edesauttaa unen laadun paranemista, eikä materiaalin palautumisviive aiheuta häiriöitä asentoa vaihdettaessa. Moottorisänkyyn tarkoitetussa hahlopetauspatjassa pääpuoli on jaettu kahtia noin 70 cm:n matkalla, jolloin se mahdollistaa parisängyn puolien erillisen korkeussäädön.

Pintakankaassa on hengittävä materiaali, joka siirtää kehosta tulevaa kosteutta tehokkaasti pois ja kehosi pysyy kuivana.

Petauspatjassa on kotimainen 7 cm korkea profiloitu sisus ja kokonaiskorkeus noin 9 cm, ja se sopii erinomaisesti sijauspatjaksi moottorisänkyjemme kanssa.

Petauspatjamme valmistetaan käsityönä Liperissä.

Tencel™

Tencel™ on yksi ympäristöystävällisimmistä tekstiileistä. Se tulee suoraan luonnosta uuttamalla FSC-sertifioidusta selluloosasta kestävän metsänhoidon keinoin. Tencelillä on monia villan hyviä ominaisuuksia. Kuitu on kestävä, mutta samalla pehmeä ja kevyt. Lisäksi se on hyvin elastinen ja joustava. Sileä pinta ja tuntuu pehmeämmältä ihoa vasten kuten villa, puuvilla tai silkki.

Tencel™ -kuidut kuljettavat kosteutta erittäin hyvin ja imevät 50 prosenttia enemmän kosteutta kuin puuvilla.

Materiaali hengittää myös hyvin ja kuivuu nopeasti eikä rypisty herkästi. Kuten villa, Tencel™ on luonnollisesti antibakteerinen, ja siinä on jopa 2000 kertaa vähemmän bakteerikasvua kuin synteettisissä kuiduissa.


Asiakaspalvelu

Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme:

Asiakaspalvelu: p. 040 128 2364, asiakaspalvelu (a) joensuunsankytehdas.fi

AUKIOLOAJAT: Arkisin klo 10-15

Koko

160×200, 180×200, 180×210, 210×210

Tuotetyyppi

Petauspatja

Single/parisänky

Parisänky, Single

Toimitusvalmius

Tilaustuote

Saatat myös pitää...

Shopping Cart
Scroll to Top