Rahoitus

 Jaa maksusi osiin

Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä? Sänkytehtaan Tilillä saat jopa 36 kuukautta korotonta maksuaikaa!

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen etukäteen alla olevasta linkistä tai tilauksesi yhteydessä verkkokaupan kassalla (maksuvaihtoehto: Haluan avata Sänkytehtaan tilin). Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään
  • Saat aina vähintään 30 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Tili on jatkuva eli voit käyttää sitä myös tulevia ostoksia varten
  • Voit halutessasi jakaa ostosumman myös pienemmille edullisille maksuajoille

Saat luottopäätöksen heti ja luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit asioida myymälässä näyttämällä voimassa olevan henkilötodistuksen maksun yhteydessä. Hae luottoa täältä:

Hae luottoa tästä

Maksuvaihtoehdot

Kulut30-60 pv24 kk36 kk72 kk
Vuosikorko0 %0 %0 %9,90 %
Käsittelymaksu/kk0 %3,90 €3,90 €3,90 €

Esimerkkiostos: 5 000 €, 36 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Käsittelymaksu/kk: 3,90 €. Todellinen vuosikorko: 0,93 %. Luoton kustannukset: 140,40 €. Maksettava yhteensä: 5 140,40 €. Osamaksuerä/kk: 142,79 €, 36 erää. Sänkytehtaan Tili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 1 500 €. Esimerkki laskettu päivämäärälle torstai 13. kesäkuuta 2024.

Esimerkki edellyttää, että korko ja kulut eivät muutu esimerkin mukaisten maksuaikojen kuluessa ja että valittua maksuaikaa noudatetaan. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai matalampi todellinen vuosikorko. Maksuehtojen mukainen vähimmäiskuukausierä voi aiheuttaa korkeamman kuukausierän kuin maksuvaihtoehdon laskennallinen kuukausierä. Tässä tapauksessa luoton takaisinmaksuaika lyhenee. Tutustu luottosopimusta koskeviin Kuluttajaluottotietoihin ja Yleisiin ehtoihin, jotka muodostavat luottosopimuksen ehdot. Luotonantaja: Resurs Bank AB, Suomen sivuliike.

Onko sinulla jo tili?

Tarvittaessa voit myös itse korottaa jo aiemmin avattua Tiliäsi oheisen hakemuslinkin kautta tästä.

Voit tarkistaa tilisi saldon kirjautumalla Resurs Bankin Omille sivuille. Kirjaudu Omille sivuille tästä.

Askarruttaako jokin?

Ota yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun arkisin, puh. 09 622 4308.

Shopping Cart
Scroll to Top