Korkeakimmoisa hahlopetauspatja moottorisänkyyn

1588,00 2014,00 

Muhkea ja kimmoisa petauspatja sinulle, joka kaipaat sänkyysi tukevaa, mutta pintapehmeää petauspatjaa. Tässä moottoriparisänkyyn tarkoitetussa hahlopetauspatjassa pääpuoli on jaettu kahtia noin 70 cm matkalla, jolloin se mahdollistaa parisängyn puolien erillisen korkeussäädön.

  • Patjan pääpuolella hahlo 70 cm
  • Allergiaystävällinen.
  • Kotimainen.
  • Päällinen antibakteerista Tencel™-kuitua.
  • Toimitusaika 4 – 6 viikkoa.
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Sänkytehtaan korkeakimmoisa hahlopetauspatja moottorisänkyyn on varustettu kahdeksan senttimetriä (8 cm) paksuisella vaahtomuovisisuksella. Sijauspatjan kokonaispaksuus/-korkeus on noin kymmenen senttimetriä (10 cm). Hahlopetauspatjassa pääpuoli on jaettu kahtia noin 70 cm matkalla, jolloin se mahdollistaa parisängyn puolien erillisen korkeussäädön. Petauspatjan joustava pintakangas on valmistettu miellyttävästä ja pehmeästä Tencel-kuidusta. Tämä tuote auttaa vähentämään myös pistekuormituksesta johtuvia hartia- ja lonkkakipuja.

Tencel™

Tencel™ on yksi ympäristöystävällisimmistä tekstiileistä. Se tulee suoraan luonnosta uuttamalla FSC-sertifioidusta selluloosasta kestävän metsänhoidon keinoin. Tencelillä on monia villan hyviä ominaisuuksia. Kuitu on kestävä, mutta samalla pehmeä ja kevyt. Lisäksi se on hyvin elastinen ja joustava. Sileä pinta ja tuntuu pehmeämmältä ihoa vasten kuten villa, puuvilla tai silkki.

Tencel™ -kuidut kuljettavat kosteutta erittäin hyvin ja imevät 50 prosenttia enemmän kosteutta kuin puuvilla.

Materiaali hengittää myös hyvin ja kuivuu nopeasti eikä rypisty herkästi. Kuten villa, Tencel™ on luonnollisesti antibakteerinen, ja siinä on jopa 2000 kertaa vähemmän bakteerikasvua kuin synteettisissä kuiduissa.


Korkeakimmoisa petauspatja sopii erinomaisesti sijauspatjaksi vuoteidemme kansssa.

Petauspatjamme valmistetaan käsityönä Liperissä.


Asiakaspalvelu

Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme:

Asiakaspalvelu: p. 040 128 2364, asiakaspalvelu (a) joensuunsankytehdas.fi

AUKIOLOAJAT: Arkisin klo 10-15

Lisätiedot

Koko

160×200, 180×200, 180×210, 193 x 203

Haluan keskustella asiantuntijan kanssa. Ottakaa minuun yhteyttä.