Diamond -runkopatja

3156,00 5396,00 

  • Kaksikerroksinen aktiivijousisto.
  • Hengittävät materiaalit.
  • Takuu jousille ja rungolle 25 vuotta.
  • Toimitusaika 4–6 viikkoa.

Valitse petauspatja täältä

Tuotetunnus (SKU): 210 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Uneni Diamond -runkopatja on kotimaassa valmistettu premium-luokan sänky, joka valmistetaan huippulaadukkaista materiaaleista 100 % käsityönä.

Vyöhykkeetön kaksikerroksinen aktiivipussijousitus takaa nukkujalle erinomaisen tuen ja myötäilevyyden. Runkopatjan hengittävät materiaalit tarjoavat tasalämpöiset yöunet, jolloin unenlaatu paranee merkittävästi, ja nukkuja saa levosta energiaa.

Runkosängyssä ei ole vaahtomuovilla tuettuja reunoja. Vaahtomuoviset reunat on korvattu teräskehyksellä, johon jokainen jousi sidotaan erikseen käsityönä. Jousisto kattaa koko sängyn pinta-alan ja reuna on erittäin tukeva sekä kestävä. Reunan ansiosta sänkyyn siirtyminen ja siitä poistuminen on helpompaa sekä turvallisempaa.

Jousikenttä on tuettu jokaisesta kulmastaan Jurvan-teräksen valmistamilla erikoisjousilla, jotka takaavat ryhdikkään nukkuma-alustan pitkälle tulevaisuuteen. Jousistolla on 25 vuoden takuu.

Tuotteen valmistuksessa ei käytetä yhtään vaahtomuovia eikä tasopinnoissa ole liimauksia, sen sijaan pehmustemateriaalit on kiinnitetty käsin sitoen. Tämän ansiosta rakenne on täysin hengittävä, toisin kuin vaahtomuovilla reunustetuissa ja päällystetyissä sängyissä.

Upean kokonaisuuden kruunaavat Annalan kutomon upeat sisustuskankaat, joista voidaan valita mieleiset verhoilumateriaalit sängylle. Verkkokaupassa valittavana muutama vaihtoehto, asiakaspalvelusta saat lisätietoja, kuinka voit tilata itsellesi yksillölisen vuoteen.

Sängyn hintaan kuuluu asiakkaan valitsemat 20 cm korkeat puiset jalat ja koristekehät sekä kuljetus asiakkaalle Suomessa. Tutustu tarkemmin tilaus- ja toimitusehtoihin.

Erikoiskankaat, koristekehät ja jalat valittavissa Sänkytehtaan myymälöissä sekä jälleenmyyjillä.

Diamond runkosänky on kotimainen käsityönä valmistettu tuote. Lue lisää.

Petauspatja

Valitse tuotteellesi sopiva petauspatja täältä.

HUOM!

Uneni Diamond -runkopatja on saatavissa 100 % luonnonmateriaaleista valmistettuna versiona. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Tyynyt, sängynpääty, petauspatja ja vuodevaatteet myydään erikseen. Tehtaamme sängynpäätyihin voit tutustua täällä sekä myymälässämme ja jälleenmyyjillämme.

 


Asiakaspalvelu

Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme:

Asiakaspalvelu: p. 040 128 2364
asiakaspalvelu (a) joensuunsankytehdas.fi

AUKIOLOAJAT
Arkisin klo 10-17.

Lisätiedot

Koko

105×210, 120×200, 140×200, 80×200, 80×210, 90×200, 90×210

Jäykkyys

Jämäkkä, Medium

Kehrä kankaat

Haluan muun kankaan – toivoisin yhteydenottoa teiltä, Harmaa, Hiekka, Maitokahvi, Musta

Jalat

Musta, Pähkinä, Pyökki, Valkoinen

Haluan keskustella asiantuntijan kanssa. Ottakaa minuun yhteyttä.