Uneni Diamond Continental -jenkkisänky

9729,00 12642,00 

  • Runko- ja jousitakuu 25 vuotta.
  • Kotimaisuusaste 80—90 %.
  • 100 % käsityönä Pohjois-Karjalassa valmistettu design-tuote.
  • Toimitusaika 4 – 6 viikkoa.
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Ylellinen ja pehmeä Uneni Diamond Continental -jenkkisänky pitää sisällään vyöhykkeettömän, kolmikerroksisen jousiston. Kauttaaltaan hengittävät materiaalit takaavat oikean nukkumisasennon ja antavat ainutlaatuisen hyvän unen.

Kokonaisuuden kruunaa Annalan kutomon upeat sisustuskankaat, joista asiakas voi valita mieleisensä verhoilumateriaalin sängylleen.

Miellyttävää ilmettä voi räätälöidä valitsemalla tuotteella mieluisan kehyksen sekä jalat monipuolisesta valikoimastamme. Kotimaisesta puusta valmistettu kehys luo makuuhuoneeseen omaleimaista luksuksen tunnetta. Erikoisemmissa ratkaisussa toivomme yhteydenottoa asiakaspalveluumme.

Erikoiskankaat, koristekehät ja jalat valittavissa Sänkytehtaan myymälässä sekä jälleenmyyjillä.

Sängyn hintaan kuuluvat asiakkaan valitsemat 10 cm korkeat puiset jalat ja koristekehät sekä kuljetus asiakkaalle Suomessa.

Uneni Diamond Continental -jenkkisänky on kotimainen 100 % käsityönä valmistettu tuote.

Premium-sänky on pitkäaikainen investointi, siis valitse oikein.

Tyynyt, sängynpääty ja vuodevaatteet myydään erikseen. Tehtaamme sängynpäätyihin voit tutustua täällä sekä myymälässämme ja jälleenmyyjillämme.

Verhoilu

  • Verhoilu: Annala VOS | Meleerattu pehmeäpintainen Vos-kangas on vesipestävä ja kestävä yleiskangas.
  • HANKAUKSENKESTO: 30.000 Martindale
  • VALONKESTO: 5
  • PALOLUOKITUS: EN 1021-part 1, (SL2)
  • KOOSTUMUS: 40% PES, 45% PAN 15% CO
  • HOITO-OHJE: Puhdistus vedellä ja neutraalilla pesuaineella

Sijauspatjat

Korkeakimmoisa petauspatja

Korkeakimmoisa petauspatja on varustettu kuusi senttimetriä (6 cm) paksuisella vaahtomuovisisuksella. Petarin kokonaispaksuus/-korkeus on noin kahdeksan senttimetriä (8 cm).

Petauspatjan joustava pintakangas on valmistettu miellyttävästä ja pehmeästä Tencel-kuidusta. Tämä tuote auttaa vähentämään myös pistekuormituksesta johtuvia hartia- ja lonkkakipuja.

Tencel™ on yksi ympäristöystävällisimmistä tekstiileistä. Se tulee suoraan luonnosta uuttamalla FSC-sertifioidusta selluloosasta kestävän metsänhoidon keinoin. Tencelillä on monia villan hyviä ominaisuuksia. Kuitu on kestävä, mutta samalla pehmeä ja kevyt. Lisäksi se on hyvin elastinen ja joustava. Sileä pinta ja tuntuu pehmeämmältä ihoa vasten kuten villa, puuvilla tai silkki.

Tencel™ -kuidut kuljettavat kosteutta erittäin hyvin ja imevät 50 prosenttia enemmän kosteutta kuin puuvilla.

Materiaali hengittää myös hyvin ja kuivuu nopeasti eikä rypisty herkästi. Kuten villa, Tencel™ on luonnollisesti antibakteerinen, ja siinä on jopa 2000 kertaa vähemmän bakteerikasvua kuin synteettisissä kuiduissa.

Luonnonkumipetauspatja

Pehmeä ja hengittävä luonnonkumitäytteinen petauspatja myötäilee erinomaisesti kehoa. Käyttämämme luonnonkumi on FSC sertifioidusta kumipuusta valutettua puhdasta luonnonkumia.

Luonnonkumipetauspatjassa käytetään aitoa 100 % Dunlop-luonnonkumia, GOLS sertifikoitua luonnonkumia. Petauspatjassa luonnonkumin paksuus on 7,5 cm ja koko petauspatjan paksuus 8 cm.

Petauspatjan päällinen on 85 prosenttia puuvillaa ja 15 prosenttia villaa.

Luonnonkumipetauspatja on loistava vaihtoehto etsiessäsi luonnonmukaista ja pehmeää petauspatjaa.

Villapetauspatja

Muhkea ja erittäin hyvin hengittävä luonnonmateriaaleista valmistettu villainen petauspatja on juuri sinulle, joka kaipaat luonnonmukaista ja hengittävää tuotetta.

Uneni by Pauli Jämsén -sarjan villatäytteinen petauspatja on hengittävä, ei hiosta, mutta lämmittää kylminä öinä. Villainen petauspatja on ekologinen ja pitkäikäinen vaihtoehto.

Petauspatjan päällinen on 85 prosenttia puuvillaa ja 15 prosenttia villaa. Villapetauspatjassa 100 prosenttista lampaanvillaa 3,75 kg/neliömetri. Petauspatjan paksuus on 7 cm.

Lämpömuotoutuva petauspatja

Lämpömuotoutuva memory foam -sijauspatja hengittävällä pintakankaalla antaa vartalollesi parhaan mahdollisen tuen. Tuotteen nopea palautumiskyky edesauttaa unen laadun paranemista, eikä materiaalin palautumisviive aiheuta häiriöitä asentoa vaihdettaessa.

Pintakankaassa on hengittävä materiaali, joka siirtää kehosta tulevaa kosteutta tehokkaasti pois ja kehosi pysyy kuivana.

Petauspatjassa 6 cm korkea sisus ja kokonaiskorkeus noin 8 cm.


Asiakaspalvelu

Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme:

Asiakaspalvelu: p. 040 128 2364
asiakaspalvelu (a) joensuunsankytehdas.fi

AUKIOLOAJAT
Arkisin klo 10-17.

Lisätiedot

Koko

160×200, 180×200

Jäykkyys

Jämäkkä/Jämäkkä, Medium/Jämäkkä, Medium/Medium

VOS kankaat

Haluan muun kankaan – toivoisin yhteydenottoa teiltä, Harmaa, Musta, Punaruskea, Ruskea, Valkoinen

Jalat

Musta, Pähkinä, Pyökki, Valkoinen

Petauspatja

Ei petauspatjaa, Korkeakimmoisa petauspatja, Lämpömuotoutuva petauspatja, Luonnonkumi petauspatja, Villa petauspatja

Haluan keskustella asiantuntijan kanssa. Ottakaa minuun yhteyttä.