Kampanja: Diamond Natura runkopatja 193 x 203 cm

9694,00 

Poistamme tehtaan varastosta pieniä eriä normaalia suurempia King Size -kokoisia sänkyjä nyt huippuedullisesti. Tällä viikolla poistossa Diamond Natura runkopatjaparisänky 100 % luonnonkumi petauspatjalla. Huomioithan, että kampanjatuotteita on rajoitettu määrä. Toimi siis nopeasti!

Kampanjahinta voimassa myös Mari-Kalusteella Joensuussa, Huonekalukeitaalla Kuopiossa, Peilisen Kalusteella Juuassa ja tehtaallamme Liperissä 30.7. saakka tai niin kauan kuin tuote-erää riittää. Hinta sisältää toimituskulut.

Kampanjatuotteen tiedot:

 • Koko: 193 x 203 cm (2 x 96,5 cm)
 • Kaksikerroksinen aktiivijousisto.
 • Pehmuste ja välikerrosmateriaalit 100 % lampaan villaa
 • Petauspatja: 193 x 203 cm 100 % luonnonkumi. Kokonaispaksuus 10 cm
 • Verhoilukangas: Erittäin korkealaatuinen ja kestävä Annalan kutoma Kehrä villakangas
 • Kankaan väri: Harmaa
 • Saatavilla olevat jäykkyydet: Jämäkkä
 • Jalat ja alakehät laadukasta suomalaista koivua, väri:lakattu koivu
 • Runko ja jousitakuu 25 vuotta.
 • Ilmainen toimitus Suomen sisällä
 • Valmiina varastossa, toimitukset alkaen 6.8. kesäloman jälkeen

Tähänkin sänkyyn saatavilla edullinen rahoitus. Katso lisää tästä

Kysy tarvittaessa lisää asiakaspalvelustamme

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Uneni Diamond -runkopatja on kotimaassa valmistettu premium-luokan sänky, joka valmistetaan huippulaadukkaista materiaaleista 100 % käsityönä.

Natura tuotteissa käytämme patjan pehmuste ja välikerrosmateriaaleina ainoastaan puhdasta 100 % lampaan villaa. Lampaanvillan kosteudensitomiskyky, hengittävyys, luonnollinen antibatkteerisuus antavat sängylle erinomaiset käyttöominaisuudet. Villa on myös 100 % uusiutuva ja kierrätettävä materiaali.

Vyöhykkeetön kaksikerroksinen aktiivipussijousitus takaa nukkujalle erinomaisen tuen ja myötäilevyyden. Runkopatjan hengittävät materiaalit tarjoavat tasalämpöiset yöunet, jolloin unenlaatu paranee merkittävästi, ja nukkuja saa levosta energiaa.

Runkosängyssä ei ole vaahtomuovilla tuettuja reunoja. Vaahtomuoviset reunat on korvattu teräskehyksellä, johon jokainen jousi sidotaan erikseen käsityönä. Jousisto kattaa koko sängyn pinta-alan ja reuna on erittäin tukeva sekä kestävä. Reunan ansiosta sänkyyn siirtyminen ja siitä poistuminen on helpompaa sekä turvallisempaa.

Jousikenttä on tuettu jokaisesta kulmastaan Jurvan-teräksen valmistamilla erikoisjousilla, jotka takaavat ryhdikkään nukkuma-alustan pitkälle tulevaisuuteen. Jousistolla on 25 vuoden takuu.

Tuotteen valmistuksessa ei käytetä yhtään vaahtomuovia eikä tasopinnoissa ole liimauksia, sen sijaan pehmustemateriaalit on kiinnitetty käsin sitoen. Tämän ansiosta rakenne on täysin hengittävä, toisin kuin vaahtomuovilla reunustetuissa ja päällystetyissä sängyissä.

Kampanjasängyn hintaan kuuluu massiivikoivusta valmistetut valkoiset 20 cm korkeat jalat ja koristekehät sekä kuljetus asiakkaalle Suomessa. Tutustu tarkemmin tilaus- ja toimitusehtoihin.

Diamond runkosänky on kotimainen käsityönä valmistettu tuote. Lue lisää.

Luonnonkumipetauspatja

Pehmeä ja hengittävä luonnonkumitäytteinen petauspatja myötäilee erinomaisesti kehoa. Käyttämämme luonnonkumi on FSC sertifioidusta kumipuusta valutettua puhdasta luonnonkumia.

Luonnonkumipetauspatjassa käytetään aitoa 100 % GOLS sertifikoitua Dunlop-luonnonkumia. Petauspatjassa luonnonkumin paksuus on 7,5 cm ja koko petauspatjan paksuus n. 10 cm.

Luonnonkumipetauspatja on loistava vaihtoehto etsiessäsi luonnonmukaista ja pehmeää petauspatjaa.

Lisätiedot

Jäykkyys

Jämäkkä/Jämäkkä

Haluan keskustella asiantuntijan kanssa. Ottakaa minuun yhteyttä.